Despre noi


Nalba Service Multimarca,
este partenerul tau service
de incredereInspectie Tehnica Periodica (ITP)

Linia de inspectie tehnica periodica (ITP) din cadrul NALBA SERVICE MULTIMARCA este autorizata de RAR si asigura verificarea tehnica periodica obligatorie a masinii dvs. in cele mai bune conditii si cu cei mai buni specialisti pentru toate tipurile de vehicule.

 

Cine Suntem? Echipa?

Nalba se doreşte a fi un concept nou, revoluţionar, pe piaţa auto din România, prin îmbinarea serviciilor de calitate oferite în întreţinerea şi reparaţia autovehiculelor, dispunerea de echipamente de ultimă generaţie şi echipa de profesionişti cu reală experienţă în soluţionarea problemelor auto. Sloganul nostru “TU CONDUCI, NOI REPARAM” sintetizează patru elemente fundamentale: Profesionalism, Încredere, Siguranţă şi Transparenţă.


Traditie &
Istorie


Echipa Nalba vine cu un cumul de experiență, având în portofoliul profesional atât brand-uri premium cât și middle class, referitor strict la autovehiculele trecute prin mâna noastră.

Numeroasele cursuri de formare efectuate, pe de o parte în plan tehnic – comercial, și pe de alta, în plan teoretic, își găsesc răspunsul în peste 14.780 ore de practică efectivă. Experiența acumulată o putem pune în valoare pe toate tipurile de module asociate întregii game de autoturisme. Garantăm profesionalism și pasiune!