Cautam sa ne completam echipa, pe urmatoarele pozitii:

Receptioner ServiceConsemneaza pe fisa de reparatie necesarul de piese precum si neregulile descoperite cu ocazia verificarilor initiale si;
a celor descoperite ulterior de catre personalul din service;
Consiliaza si consulta clientii in legatura cu reparatiile de efectuat;
Completeaza cu exactitate pe fisa de reparatie lucrarile efectuate si timpul lucrat aferent fiecarei pozitii;

Tinichigiu AutoEfectueaza lucrarile conform documentatiei si indicatiilor de lucru primite de la tehnician sau seful de atelier;
Respecta timpii de executie si termenii de finalizare;
Asigura intretinerea curateniei in atelier, a aranjarii documentatiei ,a sculelor si utilajelor din atelier;

 


Daca consideri ca putem colabora, te asteptam cu CV la sediul nostru sau pe adresa de e-mail: posstavbussines@gmail.com

 

Cine Suntem? Echipa?

Nalba se doreşte a fi un concept nou, revoluţionar, pe piaţa auto din România, prin îmbinarea serviciilor de calitate oferite în întreţinerea şi reparaţia autovehiculelor, dispunerea de echipamente de ultimă generaţie şi echipa de profesionişti cu reală experienţă în soluţionarea problemelor auto. Sloganul nostru “TU CONDUCI, NOI REPARAM” sintetizează patru elemente fundamentale: Profesionalism, Încredere, Siguranţă şi Transparenţă.


Traditie &
Istorie


Echipa Nalba vine cu un cumul de experiență, având în portofoliul profesional atât brand-uri premium cât și middle class, referitor strict la autovehiculele trecute prin mâna noastră.

Numeroasele cursuri de formare efectuate, pe de o parte în plan tehnic – comercial, și pe de alta, în plan teoretic, își găsesc răspunsul în peste 14.780 ore de practică efectivă. Experiența acumulată o putem pune în valoare pe toate tipurile de module asociate întregii game de autoturisme. Garantăm profesionalism și pasiune!